O nama

EXTRA NEKRETNINE GRUPA tvrtka je koja za Vas posreduje pri kupnji, prodaji, zamjeni, najmu i zakupu nekretnina. 

Posvećeni smo stalnom unapređenju naših usluga i nastojimo svoje djelatnosti obavljati savjesno, pošteno, profesionalno te u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina. 

Svi djelatnici EXTRA NEKRETNINE GRUPE imaju položen stručni ispit za agenta posredovanja u prometu nekretnina. Tvrtku pravno zastupa renomirani odvjetnički ured koji našim klijentima jamči sigurnost u prometu nekretnina. 

Konstantno unapređujemo svoj način poslovanja putem edukacija, sudjelovanja na seminarima, forumima i radionicama, sukladno novostima na području poslovanja u prometu nekretnina, trendovima na tržištu i izmjenama i dopunama Zakona. Bogato iskustvo i znanje koristimo kako bismo posao obavili što učinkovitije i kvalitetnije, a time i Vas kao našega klijenta učinili zadovoljnim. 

Naša vizija i ciljevi 

Želimo da naše usluge budu sinonim za sigurnost, kvalitetu i profesionalnost. 

Cilj nam je fokusirati se na potrebe i očekivanja naših klijenata, biti uvažen i poželjan partner te svojim profesionalnim pristupom i iskustvom pružiti najbolju moguću uslugu, uz ljubaznost i partnerski odnos, kako bi Vam kupnja ili prodaja nekretnine bili u što manjoj mjeri opterećenje, a u što većoj zadovoljstvo. Za nas, kupnja ili prodaja nekretnine nije samo posao to je velika prekretnica u nečijem životu koja bi trebala ispuniti očekivanja klijenta. Mi želimo našim klijentima da se nakon procesa kupnje ili prodaje osvrnu unatrag i osjećaju da posao nije mogao biti odrađen bolje nego što jest.

Svojim odgovornim i etičnim pristupom poslovanju te stalnim unapređivanjem poslovanja orijentirani smo na daljnji razvoj i rast tvrtke. 


Osnovni podaci: 

Naziv: 
EXTRA NEKRETNINE GRUPA d.o.o. za posredovanje u prometu nekretnina 

Skraćeni naziv: EXTRA NEKRETNINE GRUPA d.o.o. 
Sjedište: Zagrebačka 13, Velika Gorica 
Upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 11/1469-2 

MB: 2627027 
OIB: 15690731112 

Transakcijski računi: Zagrebačka banka, Paromlinska 2, Zagreb: 2360000-1102142238 
Temeljni kapital: 20.000,00 KN (kuna) uplaćen u cijelosti 
Članovi uprave: Mislav Koberac, direktor
                            Martina Koberac, član društva